Cégünk több profillal rendelkezik, melynek célja, hogy a békés megyei igények az autózás terén minél nagyobb lefedettségben valósulhassanak meg. A profilunk azért ilyen széleskörű, hogy ne csak azoknak tudjunk segíteni, akiknek szükségük van autóra, hanem teljes körű kiszolgálásban legyen részük azoknak is akiknek van.

Ha autóval kapcsolatos dolog, akkor Alternatív Autóház!  Autó a szenvedélyünk!

 

Szerviz

Tapasztalt, mindent problémát megoldó szakértő csapatunk várja Önt szervizünkben. Célunk a gyors, igényes, precíz munkavégzés, a lehető legjobb áron, munkadíj és alkatrészbeszerzés terén. Várjuk Önt nyitvatartási időben, illetve telefonon egyeztetett időpontban.

 

Restaurálás

Nagy múltú tapasztalatunkat autórestaurálás terén szeretnénk az ország szolgálatába állítani. Bármilyen autót rutinosan újjá varázsolunk, hogy Önnek a hobby autója kifogástalan legyen. Országos-, valamint közép-európai megkeresések sora bizonyítják számunkra, hogy valóban méltóak vagyunk a feladatra.

 

Autóépítés (Kitt Car)

Jelenleg Porsche 356-os Speedster-eket építünk (1948-1965 között gyártott). A munkafolyamatokat elejétől a végéig mi végezzük. Vadonatúj autókat gyártunk, 0 km-es motorral, melyek megegyeznek az eredeti autóval, kombinálva a 21. század által biztosított technikai- és kényelmi extra funkciókkal. Több tengerentúl megrendelést is sikeresen teljesítettünk. (Mercedes-Benz K-osztály). Jöjjön be hozzánk, és tekintse meg nálunk ezeket a klasszikus járműveket. (Ezekről az autókról vannak a képek honlapunk felső sávjában.)

 

3M polírozás

Ha szeretné autóját eredeti fényében látni, és meg szeretne szabadulni apróbb karcoktól, melyet a környezeti hatások, valamint a gépi autómosó okozott, akkor itt a megoldás az Ön számára. Felpolírozzuk autóját, hogy újra eredeti fényében csillogjon.

 

Műanyaghegesztés

Cégünk foglalkozik műanyaghegesztéssel. Ezen belül, autó lökhárítók, motor idomok, műanyag karosszéria elemek, fényszórók, lámpák és hűtők műanyag elemeinek a javítását végezzük.

 

Airbrush

Cégünk egy új technológia alkalmazásával kifejezetten az airbrush (léghajtásos festékszóró pisztolyokkal) van felszerelve, így garantáljunk az egyedi, és minőségi munkát.

 

Autókárpitozás

Cégünk az autókárpitozás és az üléshuzat készítés terén több éves tapasztalattal rendelkezik, ezt a szaktudást kínáljuk Önnek. Vállaljuk minden típusú jármű belső kárpitjainak és üléseinek javítását és újra kárpitozását (robogótól a repülőig). Kárpitozás, bőrkárpit javítás, sérült, kiszakadt, kiégett, kirepedezett bőr teljes körű javítása, hogy autója belső tere megújuljon.

 

Homokszórás - Szemcseszórás

Cégünk vállalja fémöntvények, alumínium-, és vasszerkezetek, gépalkatrészek, tartályok, veterán autók, terepjárók, tehergépjárművek karosszériáinak és egyéb alkatrészeinek tisztítását, a kívánt szemcse típussal és mérettel. Acélszemcse, acélsörét-, üveggyöngy- vagy homokfúvással, mindenfajta fémfelületről eltávolítható a rozsda, reve és a régi festék maradványok. Az általunk használt technológia alkalmazásával fémtiszta felület érhető el, ami tökéletes alap a további kezeléshez.

 

Gépjármű rögzítéstechnika, patentok, nagy szakító szilárdságú csavarok

Patentok csavarok forgalmazásával is foglalkozunk. Amennyiben Önnek ilyen termékre van szüksége kérjük nézzen be hozzánk, garantáltan tudunk segíteni.

 

És természetesen az autóbérlés... < < kattintson ide!

szolg1

 

semmi  semmi

 

Asztali nézet